Fodbold nyheder

WOW:
Manchester City vil hente både Messi og Haaland til sommer

Af Asbjørn Steffensen

Manchester City er efter sigende villige til at grave meget dybt i deres pengepung denne sommer.


Manchester City er inde i en fremragende stime for tiden. Klubben har vundet deres seneste 10 kampe og har ikke tabt siden midt i november sidste år. Manager Pep Guardiola må siges at have fået vendt skuden efter en skuffende sæsonstart. Defensiven har stået solidt siden tilgangen af portugisiske Ruben Dias i sommers med kun 13 indkasserede mål i Premier League.

Med defensiven på plads ser det nu ud til, at klubben er klar til hente offensive stjerner fra den øverst hylde til sommer. Ifølge The Sun Football skulle Manchester City være klar til at købe stort ind ved at både at hente Lionel Messi fra Barcelona og Erling Haaland fra Dortmund.

Begge spillere har været rygtet til Manchester-klubben, og begge kunne have interesse i at skrive under med de engelske vicemestre. Messi kunne have interesse i at blive genforenet med sin tidligere træner i Barcelona, Guardiola, inden argentineren for alvor går ind i sin karrieres efterår. Messis kontrakt med Barca udløber til sommer, og han har endnu ikke valgt at forlænge.

Haalands far, Alf Inge Haaland, spillede i Manchester City fra 2000 til 2003, og Erling kunne derfor være interesseret i at spille i samme klub som sin far.

De to offensive profiler har sammenlagt en markedsværdi på 1,3 milliarder kroner, men da Messi kan forlade Barcelona gratis til sommer, kan det ende med "kun" at blive Haalands overgangssum, Manchester City skal betale.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona