Fodbold nyheder

Dansk midtbanespiller på vej mod comeback i Premier League

Af Henrik Varbøl Andersen

Det trækker op til en byttehandel mellem Newcastle og Bournemouth i det engelske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Philip Billing kan være på vej mod et nyt Premier League-eventyr, da kriseramte Newcastle vil tilbyde Bournemouth en byttehandel, som skal sende Matt Ritchie til sydkysten og Billing til det nordengelske. Det er den engelske avis The Sun, der bringer historien.

Netop Ritchie blev tilbage i 2016 solgt fra Bournemouth til Newcastle, og det forlyder fra det engelske, at manager Jason Tindall meget gerne ser Ritchie vende tilbage til klubben. Billing har på det seneste været på bænken, og mod Derby var han ude med en skade, han ikke selv vidste, han havde, skriver Tipsbladet.

Danskeren blev ikke udtaget til truppen mod Derby, og Tindall forklarede det med en skade, men Billing selv skrev inde på klubbens Instagram fan-side, at han ikke selv anede, at han var skadet. Den kommentar blev sidenhen slettet, og Tindall varslede, at de to skulle have en snak om tingene:

- Jeg er lidt forvirret, fordi Philip Billing fuldførte ikke træningen dagen før. Han kom ind, og han kiggede ind til lægen, hvor han beklagede sig over en forstrækning. Det bliver jeg nødt til at tale med Philip om.

Championship-klubben skrev for nylig en kortvarig kontrakt med Jack Wilshere, som kan sende Billing længere ned i køen til spilletid, så måske kan byttehandlen være meget kærkommen for danskeren.

Mere om Newcastle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik