Fodbold nyheder

Rooney:
Manchester United vinder Premier League i år

Af Magnus Kisbye

Den tidligere Manchester United-legende Wayne Rooney forventer, at hans tidligere klub bliver mestre i år.

Article image

Manchester United topper Premier League efter 19 spillerunder. En titel de ikke har vundet siden 2013. Dengang slog spillere som klublegenden Wayne Rooney stadig deres folder for ’De Røde Djævle’. I et interview med Sky Sports fortæller den pensionerede spiller, at han forventer, at klubben genvinder trofæet i år.

- De seneste år har Manchester United ikke været klar til at være titeludfordrer, men nu har de hentet Fernandes og Cavani – spillere med vindermentalitet. Det har hjulpet massivt, siger Wayne Rooney, der netop er blevet ansat som manager i Derby.

- Og nu er holdet en af udfordrerne til Premier League-titlen. For seks uger siden fortalte jeg trænerne i Derby, at jeg forventer, at Manchester United vinder ligaen. Det tror jeg stadig i dag.

Den 35-årige manager forventer, at Paul Pogba skal være den bærende kraft i titelkapløbet. Han tilskriver dog de nyindkøbte spillere en vigtig rolle i forsøget på at mindske presset på den franske stjernespiller.

- Paul Pogba vil spille en massiv rolle i titelræset. De spillere, der er bragt ind med den vindermentalitet, vil aflaste noget af presset fra Paul, og han kan nu vise sin kvalitet på banen.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik