Fodbold nyheder

Eriksen til Tottenham? Spurs-boss har to krav til Inter

Af Magnus Kisbye

Tottenhams bestyrelsesformand har angiveligt to krav til Inter, hvis han skal hente Christian Eriksen tilbage til Nordlondon.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har været et varmt navn på rygtebørsen den seneste tid, hvor blandt andre Paris Saint-Germain og hans tidligere klub Tottenham skulle være interesserede i at hente danskeren. Nu er det kommet frem, at Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, angiveligt har to krav til Inter, der skal opfyldes, inden London-klubben vil være interesserede i at hente Eriksen tilbage.

Ifølge det britiske medie Teamtalk lyder Levis krav på, at Tottenham kun vil låne den danske stjernespiller i Inter. Desuden skal den italienske klub betale en del af Eriksens løn under låneperioden. Daniel Levy har ifølge mediet allerede holdt møder med Inter med henblik på at hente Eriksen tilbage.

Der har tidligere floreret rygter om, at Inter skulle være interesserede i at udlåne danskeren, da hans store løncheck presser klubben under corona-pandemien. Eriksen har indtil videre spillet 40 kampe i Inter, hvor det er blevet til fire mål og tre assists.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik