Fodbold nyheder

- Han spiller ikke på Liverpool-måden

Af Asbjørn Steffensen

Tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann beder manager Jürgen Klopp om at være påpasselig med at bruge den spanske midtbanespiller.

Article image

Liverpool hentede i sommers spanske Thiago Alcantara hos de nyligt kronede Champions League-mestre fra Bayern München. Den spanske midtbanespiller tilbragte syv sæsoner hos de otte-dobbelte tyske mestre indtil Liverpool betalte 167 millioner kroner for ham.

Spanieren blev en populær herre hos de engelske mestre, men ikke alle er lige begejstret for ham. Tidligere Liverpool-spiller, tyske Dietmar Hamann, er bange for, at Thiagos spillemåde ikke passer ind hos Liverpool.

- Han sænker farten i spillet og spiller ikke rigtig på den måde, som Liverpool gør. Liverpool har førhen haft hårdtarbejdende midtbanespillere, som ikke var ligeså teknisk stærke som Thiago, men gav bolden til Sadio Mane og Mohamed Salah tidligt, siger Hamann til talkSPORT og fortsætter:

- En anden ting er, at han spiller fodbold på en anden måde. Han kan lide at være boldbesiddende. Liverpool har altid været gode, når de ikke har bolden, de genvinder hurtigt bolden og spillede hurtigt fremad. Sådan en type er han ikke, så det bliver spændende at se, når han spiller oftere, om det vil ændre dynamikkerne på holdet.

Thiago har været skadesplaget siden hans ankomst til Liverpool og har idntil videre kun fået seks kampe denne sæson for klubben.

Mere om Thiago Alcântara

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona