Fodbold nyheder

Liverpool-legende:
Angrebstrioen skal splittes op

Af Victor Nyrup

Liverpool-legende Jamie Carragher er bekymret for, om Roberto Firmino i fremtiden fortsat er en del af Liverpools angrebstrio.

Article image
Ritzau-Scanpix

De forsvarende Premier League-mestre fra Liverpool har siden 2017 haft en skræmmende angrebstrio i form af Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino, men ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher, så kan den angrebskonstellation snart være fortid. Den yderst farlige trio er i skrivende stund inde i en mindre målkrise, efter at ingen af dem har scoret i Liverpools tre seneste Premier League-kampe. Ifølge Carragher kan den manglende skarphed især få langsigtede konsekvenser for Roberto Firmino.

- Mane og Salah skal nok komme til at score mange mål igen, men jeg er bekymret for Firmino. Han er ikke den primære målscore, men han skal bidrage, og når de andre to (Mane og Salah, red,) ikke score, så bliver han nødt til at være en større trussel, siger Jamie Carragher ifølge Sky Sport.

Roberto Firmino har været så godt som fast starter for Liverpool, siden han blev hentet i Hoffenheim i 2015, og Firmino har især været dygtig til at bringe sine to angrebskollegaer i farlige situationer. Firmino, Mane og Salah har tilsammen scoret hele 183 Premier League-mål i de seneste fire sæsoner, men Jamie Carragher er sikker på, at Jürgen Klopps foretrukne angrebskæde vil være fortid inden for de næste par år.

- De nærmer sig alle tre 30 år, og det er et spørgsmål om tid før angrebstrioen skal splittes op. Man kan ikke om et par år købe tre nye, men det skal ske over tid.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona