Fodbold nyheder

Interview med AC Milans nyeste køb

Af Jonas Sørensen

Soualiho Meïté har givet et interview ovenpå hans skifte til Serie A-klubben AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Soualiho Meïté kom i går til AC Milan på et seks måneders lejeophold. Han har nu givet sit første interview som AC Milan-spiller til MilanTV:

- Storheden hos Milan? Det er et stort hold med en stor historie. En legendarisk klub som Milan. Jeg var så glad for, at de kontaktede mig. Jeg snakkede med min familie og mine venner. Jeg var så glad. Milan har altid haft gode spillere, klubben har altid haft store mål, og det vil jeg være en del af.

- Starten af min karriere? Jeg startede med at spille fodbold, da jeg var syv år gammel. Min far spillede fodbold, da han var yngre, dog ikke på det samme niveau. Han kunne virkelig godt lide det, og han gav sin passion for fodbold videre til mig. Jeg skrev kontrakt med Auxerre, en klub i Frankrig, da jeg var 13 år gammel. Det var der, jeg udviklede mig som spiller, indtil jeg var 17 og skrev under på min første professionelle kontrakt. Det var der det hele begyndte.

- Min karakter? Jeg er en spiller, der godt kan lide at være i boldbesiddelse, så jeg er mest teknisk og elsker smukt fodbold. Jeg kan spille med begge fødder og kan godt lide de små spil med bolden.

- Mit mål? Det er at spille på det samme niveau som resten af holdet i ligaen og i Europa.

Soualiho Meïté har igennem sin karriere spillet for Auxerre, Lille, Monaco, Zulte Waregem, Bordeaux og Torino. I denne sæson har han spille 16 kampe og scoret et mål for Torino.

Mere om Soualiho Meïté

Mere om Torino

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik