Fodbold nyheder

Firmino til holdkammerater:
Vi skal vise Manchester United, hvem der er mestre

Af Jonas Sørensen

Roberto Firmino har angiveligt sagt til sine holdkammerater, at de skal sætte Manchester United på plads.

Article image

Søndags-kampen mellem Manchester United og Liverpool bliver af flere medier set, som en af de største kampe mellem de to hold. Manchester United ligger i øjeblikket på første pladsen i Premier League, hvor de har et forspring på tre point ned til Liverpool på tredjepladsen. Til dette har Roberto Firmino sagt følgende til Tribal Football:

- Det er klart, at Manchester United har haft en rigtig god sæson, måske deres bedste i mange år, men det overrasker mig ikke, fordi det er en god klub, og denne kamp er altid speciel.

- Det her er kampen, alle professionelle gerne vil spille og vinde. Det vil gøre ondt på vores fans, hvis vi ikke vinder den, det ved jeg er rigtig, men jeg lover dig, at det eneste, der fylder i vores hoveder, er at vinde.

- Dette er en speciel kamp hvert år, fordi det er klassisk engelsk fodbold. Jeg er enig i, at den er mere speciel i år, fordi der kun er tre point mellem os, og hvis vi vinder, er vi igen lige i tabellen og vores kamp om titlen fortsætter.

- Vi ved godt, at det bliver en kompliceret kamp om titlen med mange problemer hen ad vejen i år. Vi tror dog stadig, at vi kan bliver mestre for andet år i træk, og det er det, vi vil gøre.

Mere om Roberto Firmino

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona