Fodbold nyheder

Mesterskabshungrende Gerrard:
Lad sæsonen blive færdigspillet

Af Jonathan Kjær Troelsen

Formanden for det skotske ligaforbund har luftet muligheden for at stoppe fodboldturneringerne i Skotland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rangers-manager Steven Gerrard styrer i øjeblikket direkte mod det skotske mesterskab. Det vil være første gang siden 2010/11-sæsonen, at klubben vinder mesterskabet, og det vil være første gang i Steven Gerrards både spiller- og trænerkarriere, at han vinder et mesterskab.

I øjeblikket er der 21 point fra Rangers på førstepladsen og ned til Celtic på andenpladsen, og det ligner, at det eneste der kan stoppe Rangers-mesterskabet, er coronavirussen. Neil Doncaster, som er formand for det skotske ligaforbund, var for nylig ude at sige, at turneringen muligvis kan stoppes og annulleres på grund af virussen. Det vil dog være en forkert beslutning ifølge Steven Gerrard.

- Jeg har læst interviewet og mener, at Neil har åbnet for alle muligheder. Min mening er dog præcis den samme, som den var i marts og april sidste år. For fodboldens og turneringens skyld skal alle gøre, hvad de kan for, at turneringen spilles til ende, siger Gerrard ifølge Sky Sports.

- Jeg siger det ikke kun, fordi vi ligger, som vi gør. Jeg sagde det samme sidste år, hvor min mening var den samme. Det havde været min holdning, da jeg var 18, og det bliver også min holdning, når jeg er 88. Der er en grund til, at man spiller fodbold, og turneringerne skal spilles færdig, siger Liverpool-legenden.

Det lykkedes aldrig for Steven Gerrard at vinde det engelske mesterskab, da han var aktiv som spiller i Liverpool.

Mere om Rangers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik