Fodbold nyheder

Medie:
Dansk talent på vej til Juventus

Af Magnus Kisbye

Ifølge et italiensk medie er Juventus interesserede i at skrive under med danske Maurits Kjærgaard.

Article image

Maurits Kjærgaard. Du har måske ikke hørt navnet før. Men du bør i den grad skrive det bag øret. Det har Juventus gjort og er nu angiveligt ude efter den 17-årige dansker, der til daglig tørner ud for Red Bull Salzburgs andethold FC Liefering. Det skriver det italienske medie tuttoc.com ifølge tipsbaldet.dk.

Kjærgaard skiftede til Salzburg i sommeren 2019 fra Lyngby for 20 millioner kroner og blev dermed klubbens dyreste i 20 år. Siden da er det blevet til en del kampe i den næstbedste østrigske række, hvor det i denne sæson er blevet til tre scoringer.

Juventus kommer angiveligt ikke til at slippe billigt, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at skrive under med den unge dansker. Ifølge tipsbladet.dk vil den østrigske klub helt sikkert ikke slippe ham for mindre end de 20 millioner kroner, klubben selv betalte for ham. Lykkedes det ’Den Gamle Dame’ at hente Kjærgaard, vil han i første omgang træde til på klubbens U23-hold, hvor Nikolai Baden Frederiksen ligeledes er på kontrakt. Han er dog lige nu udlejet til WSG Tirol i Østrig.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona