Fodbold nyheder

Bayern ude efter Gladbach-profil

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Bayern-mediet "TZ" planlægger Bayern München at hente Gladbach-midtbaneprofilen Florian Neuhaus til sommer.

Article image

Gladbach-midtbanespilleren Florian Neuhaus er blevet en vigtig mand på et stærkt Gladbach-mandskab, der senest, blandt andet ved hjælp af et mål fra Neuhaus, besejrede den sydtyske mastodont Bayern München med 3-2 på hjemmebane. Neuhaus har siden begyndelsen på 18-19-sæsonen været fast mand på Gladbach-mandskabet, og de efterhånden mange fornemme præstationer i den traditionsrige Gladbach-trøje har kastet interesse af sig fra sydlige del af hjemlandet Tyskland.

Ifølge Bayern-mediet "TZ" er Bayern München interesseret i at hente Florian Neuhaus til sommer, og de første samtaler skulle ifølge "TZ" allerede være indledt.

Neuhaus er blot 23 år gammel, og har derfor masser af år tilbage på topniveau, og han kunne muligvis godt blive fremtidens mand på den ellers så stærke Bayern-midtbane.

Gladbach hentede Neuhaus i sommeren 2017 på en fri transfer fra en anden München-klub, nemlig 1860 München, og klubben sendte med det samme tyskeren på leje i den nuværende 2.Bundesliga topklub Fortuna Düsseldorf, hvor han tilbragte en enkel sæson, inden han vendte tilbage til Gladbach i sommeren 2018.Mere om Florian Neuhaus

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik