Fodbold nyheder

Özil-agent bekræfter forhandlinger

Af Troels Drasbech

Arsenal-spilleren er snart fortid i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mesut Özils agent - Erkut Sogut - bekræfter, at der er en forhandlingsproces i gang, nu hvor den løntunge stjerne for alvor snart er fortid i Arsenal. Midtbanespilleren har været kraftigt rygtet til tyrkiske Fenerbache i denne måned, og det bliver nu forstærket af spillerens agent. Engelske Mirror skriver, at agenten har bekræftet, et skifte til tyrkisk fodbold er det mest sandsynlige scenarie i januar - klubberne mangler angiveligt stadig de finere detaljer i handlen.

- Mesut kan nu mødes med hvilken som helst klub, han ønsker og signere en kontrakt. Hvad end, der er bedst for ham - han mangler kun kamptræning. Der er ingen mangler på træningsbanen, og Mesut er klar, udtalte Erkut Sogut til BeIN Sports.

- Alle ved, at Mesut er fra Fenerbache. Han udtalte det selv i går - Mesut er ikke bare en fodboldspiller, han ér Fenerbache. Han har altid sagt, at hvis han skulle til Tyrkiet, vil han kun spille for Fenerbache. Der er en proces igang i øjeblikket - vi kan ikke sige, det er ovre, før vi har underskrevet det, udtalte agenten yderligere ifølge Mirror.

Det tyder altså på, at Mesut Özil skifter til den tyrkiske storklub Fenerbache inden længe efter syv år hos Arsenal.

Mere om Mesut Özil

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik