Fodbold nyheder

Neville:
Martial skal score mere, hvis United vil vinde Premier League

Af Nicolai Christensen

Anthony Martial scorede i weekenden imod Aston Villa sit andet mål i sæsonen, og spørger man Gary Neville, så skal franskmanden lave flere mål, hvis United vil vinde Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United ligger i øjeblikket nummer to i Premier League a point med Liverpool, og ligner en førsteudfordre til titlen. Den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville, som er ekspert for Sky Sports, blev i weekenden overrasket, da han fandt ud af, at Martials mål i weekenden, var franskmandens blot andet Premier League-mål i denne sæson.

- Han er nødt til at score mere, 10-15 mål på en sæson – Det antal mål skal han lave, hvis United vil have en chance for at vinde Premier League, lyder det fra Neville.

- Han kan ikke bare satse på, at Rashford eller Fernandes laver målene. Han skal også score det antal mål som de gør. Jeg kunne godt tænke mig, at han var mere koldblodig.

12 kampe har Martial spillet for Manchester United i denne sæson, hvor han har scoret to mål og lagt op til tre mål. I Champions League er det blevet til to mål i fem kampe.


Mere om Anthony Martial

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik