Fodbold nyheder

Officielt:
AaB ansætter spanier som ny cheftræner

Af Raymund Nelausen

AaB har netop præsenteret spanske Marti Cifuentes som ny cheftræner i klubben. Spanieren får en kontrakt frem til 2023.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, blev Marti Cifuentes rygtet til AaB som ny cheftræner. Det er dog ikke længere et rygte, da AaB mandag har præsenteret Cifuentes i klubben.

Det er en aftale, som glæder klubbens sportschef, Inge André Olsen, som udtaler, at Cifuentes har været AaB's foretrukne valg i hele processen. Yderligere siger Olsen.

- Martí, der er et af de største trænertalenter i skandinavisk fodbold, har desuden gjort et både stærkt og sympatisk indtryk under vores samtaler, hvilket er suppleret af topreferencer fra forskellig side, og vi glæder os over at have fået lukket aftalen, efter at den norske turnering sluttede for blot seks dage siden.

Ansættelsen af Marti Cifuentes betyder også, at Peter Feher falder tilbage i sin gamle stilling som assistent på førsteholdet, når opstarten på den nye sæson starter i januar.

Marti Cifuentes kommer fra et job i norske Sandefjord, hvor han har stået i spidsen i to et halvt år, hvor han førte klubben frem til deres bedste placering i 11 år i Eliteserien i den netop afsluttede sæson.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik