Fodbold nyheder

Steinlein om drengen – FCM - og mødet med Dalglish

Af Torsten Brix

Pudsig historie om en drengedrøm…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Som fodbolddirektør har jeg været så heldig at være med helt fra klubbens fødsel. Jeg har to piger med min kone, og så har jeg en dreng, der hedder FC Midtjylland, sammen med alle mine kolleger.

Sådan fortæller Claus Steinlein i dagens udgave af Jyllands-Posten. FCM-bossen er fan af Liverpool og har altid været det, så da det engelske storhold gæstede Herning var det noget specielt for Steinlein:

- Jeg står med Kenny Dalglish, der kommer over med en gave til mig inden kampen. Det var en kæmpe oplevelse, fordi han er jo en af de helt store. Og så var det surrealistiske, at han snakkede så skotsk, at jeg ikke forstod et ord af, hvad vi snakkede om i fem minutter. Han er kongen af Liverpool, og jeg ved ikke, om vi snakker om corona eller fodboldkamp, Liverpool eller Midtjylland. Jeg forstår virkelig ikke noget. Men heldigvis står Nity Raj fra vores bestyrelse lige ved siden af mig. Han er englænder. Så hver gang Kenny Dalglish spørger mig om noget, så svarer Nity. Kenny Dalglish står bare og kigger på mig. Jeg var åbenbart blevet så stor, at jeg havde tolk med, fordi jeg kunne ikke forstå det.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik