P. Bamford (4)
Torsten Brix

Offensive Chelsea sænker Leeds

Meget levende kamp på Stamford Bridge…
Til lørdagens sene Premier League-kamp imod Leeds stillede Chelsea meget offensivt op med spillere som Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner og Olivier Giroud. Sidstnævnte kom i fokus, da franskmanden efter en halv times spil udlignede til 1-1 efter et oplæg fra den offensive back Reece James.

Forinden havde Leeds scoret efter blot fire minutters spilletid ved Patrick Bamford efter en flot aflevering af Kalvin Phillips i en første halvleg med masser af godt spil og mange chancer.

Efter en times spil kom Chelsea foran med 2-1, men målet blev ikke scoret af en af de mange offensive spillere, men derimod den centrale forsvarsspiller Kurt Zurma, der scorede efter et hjørnespark. Udover målet kom Giroud til flere store chancer, som franskmanden misbrugte inden indskiftede Christian Pulisic lukkede til 3-1 i overtiden for offensive Chelsea.