Fodbold nyheder

Mourinho kritiserer spillerne, men roser Højbjerg

Af Niels Nedergaard

Tottenhams manager, Jose Mourinho, er langt fra tilfreds med spillernes indsats i opgøret mod LASK i Europa League. Til gengæld roser han danske Pierre-Emile Højbjerg.

Article image

Torsdag aften måtte Tottenham skuffende nøjes med 3-3 ude mod østrigske LASK i Europa League, hvilket betyder, at holdet er pisket til sejr mod Antwerpen i sidste runde af gruppespillet, hvis man vil sikre sig førstepladsen i gruppen.

Og klubbens manager, Jose Mourinho, er da heller ikke tilfreds med sine spilleres indsats. Han kritiserede derfor åbent de spillere, der var på banen torsdag aften, da han efter kampen blev spurgt til, hvad han lærte af opgøret mod LASK.

- Virkelig intet nyt. Kun det faktum, at Europa League-gruppespillet ikke ligefrem motiverer nogle af spillerne, men det vidste jeg godt, sagde Mourinho efter kampen ifølge Sky Sports.

Der er dog to spillere, som den portugisiske manager alligevel fremhævede som en positiv oplevelse. Og en af dem er danske Pierre-Emile Højbjerg.

- Nogle spillere er fundamentale for os, og dem har jeg altid brug for på banen under alle omstændigheder, for nogle af disse spillere giver balance til holdet. Fx Pierre Emile-Højbjerg og Sonny (Son Heung-Min, red). Uden dem ville vi ikke have fået et positivt resultat, lød det fra den karismatiske manager.

Tottenham har efter de første fem kampe i Europa League skrabet ti point sammen. Det er i øjeblikket to point færre end belgiske Antwerpen, der lige nu topper gruppe J i Europa League med 12 point.

Mourinhos tropper kan dog med en sejr i næste uge over netop Antwerpen sikre sig gruppens førsteplads.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik