Fodbold nyheder

Arsenal og Liverpool interesserede i Brighton-profil

Af Nicolai Christensen

Januar-transfervinduet er ikke langt væk, så flere og flere klubber er igen begyndt at kigge sig efter forstærkninger, og her skulle både Arsenal og Liverpool være interesserede i at tilknytte en Brighton-profil til deres trup.

Article image

Mediet talkSPORT´s reporter, Alex Crook, har afsløret, at Mikel Arteta og Jürgen Klopp begge øjner en mulig handel med en mindre Premier League-klub. Reporteren har udtalt, at Brightons Yves Bissouma har fanget begge managers øjne efter en imponerende start under Graham Potter i denne sæson.

- Bissouma er en spiller, som Arteta er stor fan af. Jeg ved også, at Arsenal ikke er den eneste top-6-klub, der holder øje med malisiske-midtbanespiller, lyder det fra Crook.

- Liverpool-manager Jürgen Klopp holder også tæt øje med spilleren, da han er på udkig efter en erstatning for Gini Wijnaldum.

- Bissouma har kontakt indtil 2023, så det er til sommer, at de normalvis ville begynde at snakke om en eventuel kontrakt-forlængelse.

Yves Bissouma har i denne sæson spillet ni Premier League-kampe for Brighton, hvor han har været medvirkende til en flot spillemæssig start på sæsonen, der dog ikke har kastet alt for mange point af sig.

Mere om Yves Bissouma

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik