Fodbold nyheder

Manchester City, Real Madrid og Barcelona i kamp om ung spiller

Af Nicolai Christensen

En måned til, at januar-transfervinduet åbner, og det betyder en masse rygter, og et af dem, der er kommet frem, er tre af europas største klubber, der er i duel om en ung spiller fra Bundesligaen.

Article image

Melayro Bogarde er spilleren, som flere af de største klubber i Europa lige i øjeblikket har i kikkerten, ifølge mediet Sport. Bogarde er 18 år, og blev i maj den yngste hollænder til at få debut i Bundesligaen. Bogarde kan spille både midterforsvar og højre back, men har i denne sæson kun fået et enkelt opgør i Bundesligaen.

Det spændende ved den unge hollænder er, at hans kontrakt med Hoffenheim udløber til sommer, og han vil derfor være mulig at skrive under med gratis til januar. Specielt Ronald Koeman og FC Barcelona meldes meget interesserede i hollænderen, da de er uden Gerard Pique, Ronald Araujo og Samuel Umtiti, og derfor godt kunne bruge noget gardering i de bagerste rækker.

Udover at være et stort talent, som Hoffenheim skulle være klar til at lade gå til januar, så er Bogarde nevø til den tidligere Chelsea-spiller, Winston Bogarde.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik