B. Fernandes (60), E. Cavani (74), E. Cavani (90)
Torsten Brix

Fernandes/Cavani sender United ud af krise

Halvskidt David De Gea skal være glad for formstærke Bruno Fernandes og indskiftede Edinson Cavani.
I pausen af søndagens Premier League-opgør imod Southampton måtte Manchester United-målmanden David De Gea udgå med en skade, men forinden havde keeperen også haft 45 meget hårde minutter.

United var nemlig nede med 0-2, og i begge tilfælde så De Gea ikke alt for godt ud. Det første mål kom efter et hjørnespark, hvor Jan Bednarek rettede bolden ind fra meget tæt hold. Southamptons andet mål kom efter nok et frisparksmål fra James Ward-Prowse, der dermed lavede sit femte frisparksmål siden 2019, men De Gea fumlede noget ved stolpen, og det så også ud til, at han blev skadet i situationen.

Imellem de to Southampton-mål havde Uniteds Bruno Fernandes en gigantisk chance, men den formstærke midtbanespiller misbrugte den store mulighed, men gjorde skaden god igen i anden halvleg, da han reducerede til 1-2 på oplæg fra den netop indskiftede Edinson Cavani. Dermed har Fernandes lavet 15 mål i de første 23 United-kampe og derudover har han lavet ti assists.

De ti assists blev til elleve imod Southampton, da rollerne var bytte om med fem minutter igen, da Fernandes sendte bolden ind i panden på Cavani, der scorede til 2-2, og dermed har Fernandes været med i 26 United-mål i de 23 kampe.

Det var ikke nok til sejren, men United-comeback gav tre points, for i ”Fergie-time” scorede Cavani til slutresultatet 3-2, dermed kom United ud af noget, der lignede en krise efter skidt spil af De Gea – takket været Fernandes og Cavani…