Fodbold nyheder

Camp Nou kan blive opkaldt efter Messi

Af Asbjørn Steffensen

Den argentinske superstjerne kan muligvis få hans nuværende hjemmebane opkaldt efter sig selv.

Article image

Lionel Messi og Camp Nou har i halvandet årti været uadskillelige og billedet på Barcelonas succes. Så hvorfor ikke opkalde stadionet efter deres egen lille troldmand? Det mener Emili Rousaud, der stiller op til præsidentvalget i Barcelona, i hvert fald, at man bør gøre.

Rosaud går blandt andet til valg på, at der skal holdes en folkeafstemning om, hvorvidt Camp Nou skal opkaldes efter Lionel Messi.

- Vi vil holde en folkeafstemning om at skifte navnet på vores stadion til Camp Nou - Leo Messi, siger Rosaud til reportere ifølge GOAL.

Rosaud sad med i den bestyrelse for Barcelona, der trådte af i sidste måned med Josep Bartomeu som præsident. Nu stiller han selv op til præsident-valget i januar, med det håb om at kunne navngive stadion efter deres største stjerne nogensinde.

Lionel Messi har kontrakt med Barcelona indtil sommeren 2021, hvorefter fremtiden for den argentinske angriber er meget usikker. Senest forlyder det, at Manchester City har været på banen og vil tilbyde Messi en 10-årig kontrakt.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik