Fodbold nyheder

Zidane kommenterer på Eriksen-rygter

Af Asbjørn Steffensen

Real Madrid-træneren reagerer på rygterne om, at Christian Eriksen skulle ryge til kongeklubben i stedet for Isco.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksens situation i Inter er mildest talt usikker. Danskeren virker ikke til at indgå i træner Antonio Contes planer, og Eriksen har ifølge Conte fået chancer nok til at bevise sit værd i klubben. Rygterne har dermed på det sidste gået på, at danskeren til nytår, kun et år efter han ankom, skal ud og finde sig en ny klub.

Senest har det lydt fra det spanske medie AS, at Real Madrid skulle være interesseret i at lave en byttehandel med Eriksen og deres egen spiller Isco, som, ligesom danskeren, har meget langt til en startplads i Real Madrid.

Træner i Real Madrid, Zinedine Zidane, blev på et pressemøde forud onsdagens opgør mod Inter spurgt ind til rygterne om byttehandlen. Her benægtede den franske træner rygterne.

- Isco er med os, han er vores spiller og vi er glade for at have ham i truppen. Jeg vil ikke forhodle mig til en byttehandel med (Christian, red.) Eriksen, sagde Zidane på pressemødet.

Inter og Real Madrid mødes onsdag aften i Champions League, hvor begge hold har desperat brug for en sejr, for at holde drømmen om at gå videre fra gruppespillet i live.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik