Fodbold nyheder

Manchester City kommer ikke til at byde på Messi

Af Nicolai Christensen

Det har hele tiden ligget i kortene, at Manchester City til sommer vil forsøge at få fat på Lionel Messi, men nu melder det engelske medie Sky Sports ud, at ”The Citizens” ikke kommer til at byde på argentineren.

Article image

Det seneste år har forholdet mellem FC Barcelona og klubbens ultimative superstjerne Lionel Messi blevet forværret, og det ser ud til, at Messi kommer til at være fortid i det catalanske til sommer. Længe har det lignet, at Messis tidligere træner, Pep Guardiola, ville forsøge at blive genforenet med Messi, men det er ikke helt så sikkert alligevel.

Den spanske fodboldekspert Semra Hunter rapporterer nu, at Manchester City ikke kommer til at komme med et bud på Messi til sommer, når hans kontrakt med Barcelona udløber – Mest af alt grundet hans høje alder og den løn som superstjernen vil kræve.

Spørgsmålet er så hvem, der ellers kunne have lyst og råd til at skrive kontrakt med Messi, når hans kontrakt udløber til sommer. En anden mulighed er selvfølgelig også, at Messi og Barcelona bliver enige om en forlængelse af kontrakten.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik