Fodbold nyheder

Riddersholm undrer sig:
Hvorfor siger vi ’god kamp’?

Af Jonathan Kjær Troelsen

Den nuværende top-træner i Superligaen sætter spørgsmålstegn ved kamphilsen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Glen Riddersholm nyder i øjeblikket stor succes i SønderjyskE, hvor han inden søndagens kampe ligger nummer et i Superligaen. Derfor har DR Sporten lavet et portræt af esbjergenseren, hvor han blandt andet undrer sig over, hvorfor man siger ’god kamp’ til modstanderen inden kampstart.

- I forhold til selve kampene, så har jeg da altid undret mig over, at vi ønsker hinanden god kamp. God kamp? Jeg ønsker da ikke, at min kollega får en god kamp? Jeg håber da, at han har taget en forfærdelig taktisk beslutning, som hjælper os til at vinde. Fodbold er sgu da krig og græs på knæene, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm fortæller desuden, at han har en interesse i sine spillere – også udenfor banen.

- Kærlighed, krav og konsekvens er de tre K’er, som jeg lever efter. Jeg er meget hård, tydelig og ærlig, samtidig med at jeg forsøger at rumme mennesker, og have forståelse for, hvordan de er forskellige, siger SønderjyskE-træneren.

Mere om SønderjyskE

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG