Fodbold nyheder

Conte:
Eriksen har fået masser af chancer

Af Magnus Kisbye

Inters træner, Antonio Conte, mener, at han har givet Christian Eriksen mange chancer for at bevise sit værd.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har haft det svært i Inter siden sin ankomst i januar. Det har været sporadisk med spilletid, og hans ellers vante status som fast mand har han måttet kigge langt efter. Alligevel mener hans italienske træner, Antonio Conte, at han ikke har sparet på chancerne til sin danske playmaker.

- Jeg synes, at Christian har fået masser af chancer. Han har spillet mere end andre spillere. Han starter eller kommer ind fra bænken, når jeg synes, at det er passende, siger Conte ifølge Football Italia.

Conte har i sin tid i Inters trænersæde oftest foretrukket en 3-5-2-formation, som efterlader tre boks-til-boks pladser på midtbanen. Den rolle passer ikke til danskeren, mener Conte.

- Slet ikke, det er en rolle, som ikke ville passe til ham. Christian har flest gode offensive egenskaber, og han kan sparke med begge ben. Hvis han kun skal spille foran forsvaret, så fjerner du flere af hans bedste egenskaber, siger Conte.

Conte har i morgen mulighed for at give Eriksen endnu en chance, når Inter tager imod Torino klokken 15.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea