ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Real Madrid retter blikket ud efter Ramos-afløser

Af Christian Bang Jensen

Sergio Ramos’ kontrakt med Real Madrid udløber til sommer, og anføreren er endnu ikke blevet enige med klubben om en forlængelse. Derfor retter Real Madrid blikket mod Tyskland og David Alaba, der skal være arvetager for spanieren.

Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau Scanpix
Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

34-årige Sergio Ramos er gennem mere end et årti blevet en institution i Real Madrid. I starten af spanierens tid hos ”Los Blancos” blev han kendt som en hård hund, og han er også den spiller i kongeklubbens historie med flest karantænedage. Senere er han blevet fast straffesparksskytte, og derfor sidder han også på rekorden for flest mål scoret af en (fuldblods) forsvarsspiller.

Men til sommer kan det være slut. Sergio Ramos’ kontrakt udløber efter denne sæson, og de to parter er endnu ikke blevet enige om en forlængelse. Sergio Ramos ønsker, ifølge den spanske sportsavis AS der følger Real Madrid meget tæt, en toårig forlængelse samt en lønstigning, men klubben er kun villig til at give den aldrende anfører en etårig forlængelse uden en lønstigning.

Derfor retter Real Madrid nu øjnene ud i verden efter en afløser for Sergio Ramos, og ifølge AS-journalisten Marco Ruiz, er blikket faldet på David Alaba i Bayern München.

Den alsidige østriger har flere gange været tæt på et skifte til Real Madrid, men hver gang er handlen blevet stoppet. Så sent som i marts havde Real Madrid-træner Zinedine Zidane angiveligt sagt go til en handel, som den store tyske avis Bild også kunne skrive var så godt som gået igennem. Handlen blev dog aldrig effektueret, men noget tyder på, at David Alaba stadig spøger i gangene på Santiago Bernabeu.

Ligesom Sergio Ramos udløber den østrigske forsvarsspillers kontrakt også til sommer.

Hvor Sergio Ramos fortsætter sin karriere, er stadig et åbent spørgsmål. Ifølge AS-journalisten Marco Ruiz har spanieren fået et lukrativt tilbud fra Paris Saint-Germain, der både tæller en toårig kontrakt og en massiv lønforhøjelse.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik