Fodbold nyheder

Messi med to krav for at skulle skifte til Manchester City

Af Nicolai Christensen

Rygterne er mange omkring Lionel Messi og hans fremtid, og de seneste går på, at argentineren forlader FC Barcelona til sommer, når hans kontrakt udløber, og Manchester City skulle være en af de klubber, som er interesserede i Messi.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer, og der er stadig stor tvivl, om hvorvidt Messi forlader, eller bliver i det catalanske. En af klubberne som skulle stå klar til at hente argentineren, er Manchester City med Messis tidligere træner, Pep Guardiola, som manager.

Ifølge mediet El Chiringuit skulle Messi være klar til at skifte til City, men den tidligere femdobbelte Ballon D´or-vinder har dog nogle krav til ”The Citizens”. Ifølge mediet vil Messi nemlig kræve, at både Guardiola og sin landsmand Sergio Aguero vil være at finde på Etihad, hvis han skulle tilslutte sig Manchester-klubben.

Guardiola og Messi havde stor succes sammen i Barcelona fra 2008-2012, hvor de sammen vandt 14 titler på fire år. Aguero og Messi er meget tætte, og har via landsholdet fået et godt forhold til hinanden.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik