Fodbold nyheder

Avis forklarer - derfor var Hedlund ikke udtaget mod FCM

Af Annemette Svane

Simon Hedlund i Brøndby IF er angiveligt gået over stregen flere gange til træning, hvilket medførte at han ikke blev udtaget til sidste weekends kamp mod FC Midtjylland.

Article image

Simon Hedlund i Brøndby IF var ikke udtaget til sidste uges kamp mod FC Midtjylland. Ifølge B.T. var grunden, at han flere gange til træning skulle være gået over grænsen. Mediet beskriver en episode, hvor svenskeren skulle have sparket en bold efter Brøndbys assistenttræner Jesper Sørensen. Dette skulle Hedlund have gjort i frustration, dog ramte han ikke Sørensen. B.T. har spurgt Vestegnsklubbens cheftræner Niels Frederiksen ind til episoden med Hedlund:

- Jeg vil ikke gå ind i det konkrete, du spørger om, men helt generelt vil jeg gerne sige, at når vi træner, så træner vi med høj intensitet og stor tænding. Det skal man gøre, fordi det er en konkurrencesport, og vi skal ud og konkurrere. Så vi skal træne med høj intensitet og tænding, og det gør vi. Og så kan man sige, at når man er i et miljø, hvor man gør det, kan det jo være, at der en sjælden gang imellem ryger en finke af panden på spillerne, og sådan tror jeg faktisk, at det er i alle klubber.

- Jeg vil sige, at når man kigger på en almindelig træning, vil 99,9 procent af alle de ting, der sker, være inden for skiven. En sjælden gang kan der ske noget, som er uden for skiven. Det kan man ikke afvise. Når det sker, håndterer vi det. Punktum.

Mere om Simon Hedlund

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik