Fodbold nyheder

St. Pauli-spiller roser Makienok:
Han er en tank!

Af Daniel Eckford-Olsen

St. Pauli møder fredag HSV i sæsonens første ”Hamburger Stadtderby”, og i den forbindelse roser St. pauli-profil Marvin Knoll sin danske holdkammerat.

Article image
Ritzau-Scanpix

På fredag skal sæsonens første ”Hamburger Stadtderby” spilles, og at påstå at der er stor forskel på de to Hamborg-hold inden fredagens derby er vist en underdrivelse. St. Pauli er uden sejr i de seneste tre kampe mens HSV topper ligaen med maksimumpoint.

Men alligevel er der optimisme at spore i St. Pauli-lejren, midtbanespilleren Marvin Knoll fremhæver derudover også danske Simon Makienok som en offensiv trussel når de møder ”die Rothosen” fra den anden ende af byen.

- Vi kan slå HSV. Derbyer er noget helt andet, og de forudgående kampe har ikke rigtig noget at skulle sige. Vi har en god og bred trup med masser af kvalitet, og så er vi fleksible. Med Simon Makienok kan vi få en rigtig tank op foran. Vi har også både kreatører og hårdtarbejdende spillere, siger han til Mopo.de.

Simon Makienok der er blevet 29 år kom til St. Pauli denne sommer og har spillet fem kampe uden at få nette til at blafre. Danskeren står lidt svagt i sammenligningen med spidsangriberen hos HSV, 32-årige Simon Terode har nemlig nettet seks gange i samme antal kampe.

Mere om Simon Makienok

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik