Fodbold nyheder

Higuain har problemer i Miami

Af Troels Drasbech

Det er ikke kun sol og palmer for den argentinske angriber.

Article image

Gonzalo Higuain skiftede til amerikanske Inter Miami på en fri transfer i det seneste transfervindue, men den normalt målfarlige angriber har ikke rigtigt fået gang i målstøvlerne endnu, og samtidig døjer han yderligere med sit temperament.

Inter Miami er placeret på 14. pladsen ud af 16 hold og er lige nu to point fra en placering inden for play-off-pladserne i konference øst. En skuffende placering for det nystartede hold, der har hentet to store stjerner i Blaise Matuidi og Higuain.

Higuain har dog slet ikke fundet formen, hvilket formentlig er en af årsagerne til den dårlige første sæson for klubben, som er ejet af bl.a. David Beckham. Argentineren har spillet seks kampe, hvor det indtil videre kun er blevet til et enkelt mål.

I sin seneste kamp mod Montreal Impact ramlede den 32-årige angriber ind i endnu en nedtur, da den iltre angriber fik direkte rødt kort, efter kampen var fløjtet af. Det var ifølge L'Équipe på grund af verbale overgreb, at dommeren fandt kortet frem efter kampens afslutning.

Inter Miami har nu fire kampe tilbage af den generelle sæson til at kæmpe sig op blandt de 10 bedste hold i øst, hvis sæsonen ikke skal slutte inden den rigtig begyndte - de næste kampe bliver dog uden den formsvage Higuain, der kan se frem til flere karantænedage.

Mere om Gonzalo Higuaín

Mere om Inter Miami

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea