Fodbold nyheder

- Pickford er meget ked af det

Af Troels Drasbech

Ancelotti har nu udtalt sig efter den meget omdiskuteret hændelse.

Article image

Liverpool har for nogle dage siden bekræftet en hver Liverpool-fans største skræk; Virgil van Dijk skal under kniven efter det voldsomme sammenstød med Everton-keeper, Jordan Pickford.

Det er fortsat uvist, hvornår den store hollandske forsvarsspiller kan vende retur til grønsværen, men de fleste rygter melder ham ude i mindst syv-otte måneder - Liverpool har yderligere fjernet den 29-årige fra deres liste af tilgængelige spillere til Premier League.

Carlo Ancelotti har nu været ude og kommentere på hændelsen, hvor Everton-manageren forsvarer Pickford:

- For at tydeliggøre det; vi er meget kede af Virgil van Dijks skade - alle håber på en hurtig bedring. Der var en kontakt med Jordan Pickford - det var en fejltimet kontakt.

- Men ud fra det faktum, at Premier League er så hurtig, er det ikke så svært at komme lidt for sent. Jordan kom lidt for sent, men intentionen var at nå bolden. Det var ikke for at skade Virgil og at sige, det var overlagt, er efter min mening for meget. Virgil ved det godt.

- Pickford er meget ked af det og yderst skuffet (grundet skaden, der skete, red.). Det var en hård kontakt, måske fejltimet, men nogle gange i fodbold sker sådanne ting, udtalte manageren til Evertons officielle hjemmeside ifølge Sky Sports.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea