Fodbold nyheder

Mourinho vil ikke bruge tid på omdiskuteret European Premier League

Af Asbjørn Steffensen

Tottenhams træner har ikke lyst til at snakke om den eksklusive turnering, der har været snak om på det seneste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som Indkast.dk kunne fortælle om, forlyder det, at flere af de allerstørste klubber i Europa, vil gå sammen om at lave en lukket liga. Ideen har mødt meget kritik, blandt andet af den tidligere fodboldstjerne Luis Figo, der siger, at det udelukkende handler om grådighed.

Tottenhams manager Jose Mourinho, hvis klub ikke ville være en del af de hold, som var tildelt en fast plads i turneringen ifølge rygterne, blev spurgt til hans mening om den mulige European Premier League. Til dette svarede manageren tørt:

- Det overlader jeg til Mr. (Daniel, red.) Levy (formand for Tottenham Hotspur, red).

Mourinho ville i stedet for at tale om den eksklusive liga hellere fokusere på Tottenhams kommende sæson i Europa League, hvor manageren ikke lægger skjul på hans tidligere succes i turneringen.

- I øjeblikket spiller vi Europa League og vi vil prøve at vinde den. Det er tredje gang, jeg er med i turneringen og de foregående to vandt jeg. Så statistikken er god, og jeg er aldrig blevet slået ud, sagde Mourinho på pressemøde forud for Europa League.

Tottenham møder i morgen aften østrigske LASK i deres første Europa League opgør denne sæson på hjemmebane klokken 21:00.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik