Fodbold nyheder

Deeney indrømmer flirt med Premier League-klub

Af Raymund Nelausen

Troy Deeney fortæller i et interview til TalkSport, at han var tæt på et skifte til Tottenham under sommerens transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

47 mål i 163 kampe i Premier League nåede Troy Deeney, inden at Watford i den forgangne sæson rykkede ud af den bedste række i England. I dag spiller angriberen stadig for klubben, men han indrømmer til TalkSport, at han kunne have fortsat i Premier League.

- Jeg er 32 år. Mange klubber ledte efter en anden angriberstil som backup. Det er klart, at alle ønsker at spille på en bestemt måde, men når du kommer ind i bestemte situationer, har du brug for en som jeg.

- Der var mange samtaler. Nogle ting var ved at falde på plads, og andre ting gjorde ikke. De tilbud, der kom tættest på, fik en til at tænke over, hvorvidt man var klar til at komme tilbage til Premier League som en back-up-spiller.

I sommers var der flere rygter om, at Tottenham var ude efter angriberen, og nu indrømmer Troy Deeney, at Tottenham var en af de klubber, som han var tættest på at skifte til. Desuden fortæller han i interviewet, at han havde samtaler med Jose Mourinho, og at han er stor fan af Tottenhams faciliteter.

- Jeg snakkede med Jose, da Watford og Spurs spillede træningskamp før sæsonen. Det er alt, hvad jeg vil sige om det.

- Når du kommer til Spurs, ser du forskellen mellem de mindre klubber og de store drenge. Det er en helt anden oplevelse. Jeg tror, at vi alle har set Amazon-dokumentaren. Deres træningsfaciliteter er latterligt. Deres stadion er latterligt, udtalte Troy Deeney.

Mere om Troy Deeney

Mere om Watford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik