Fodbold nyheder

Henderson:
Vi skal vinde kampe for Van Dijk

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den engelske midtbanespiller er ked af det på Van Dijks vegne, men er sikker på at han vender tilbage stærkere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpools kaptajn, Jordan Henderson, håber, at ham og holdet stadig er i en position, hvor de er med i kampen om de store trofæer, når deres forsvarskæmpe Virgil Van Dijk vender tilbage fra den knæskade han pådrog sig i kampen mod Everton. Liverpool vil ikke sætte en dato på, men det ligner tæt på et års tid på sidelinjen for hollænderen.

Samtidig opfordrer Henderson sine holdkammerater til at steppe op og kæmpe endnu hårdere i Van Dijks fravær.

- For ham personligt er det selvfølgelig en kæmpe nedtur, men på holdets vegne er det også et kæmpe tab. Jeg er ked af det på hans vegne og det er her man skal være der for hinanden. Jeg vil være der for ham, så meget som jeg kan og jeg er sikker på at resten af holdet vil gøre det samme. Men jeg er sikker på, at han kommer tilbage endnu stærkere og i mellemtiden skal vi sørge for at vinde så mange kampe som muligt og dermed bringe os i en situation, hvor vi er med helt fremme, når han vender tilbage, udtaler Jordan Henderson til klubbens officielle hjemmeside.

Næste udfordring for Liverpool er onsdagens Champions League-opgør mod Ajax og så må vi se om de kan klare sig uden deres forsvarsgeneral.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik