Fodbold nyheder

Muskelbundt vælger Wolves over Barca og Liverpool

Af Nicolai Christensen

Spanske Adama Traore har de seneste år vist sig frem i Premier League med en helt vild fysik og hurtighed, som har fået flere storklubber til at holde øje med kanten, men som det ser ud nu, så vælger den spanske landsholdsspiller at blive i Wolverhampton.


24-årige Adama Traore viste sig specielt i sidste sæson flot frem for Wolves, og var en af årsagerne til, at Birmingham-klubben endte på en flot syvendeplads i ligaen. Siden da har flere storklubber heriblandt FC Barcelona og de engelske mestre Liverpool vist interesse i kantspilleren, men Traore skulle eftersigende være meget tæt på at skrive under på en ny langvarig aftale med Wolves.

Ifølge det engelske medie Sun, så skulle Traore være i gang med at skrive under på en ny fireårig aftale med Wolves, hvor han vil tjene op imod 823.000 kr. om ugen. Alt dette sker imens, at den nyligt udnævnte spanske-landsholdsspiller har været rygtet til flere storklubber rundt om i Europa, men det lader ikke til at være spanierens førsteprioritet.

I sidste sæson scorede den hurtige-kantspiller fire mål, og lagde op til ni mål i Premier League for Wolves. I denne sæson har han stadig til gode at være involveret i et mål, men det kan han få mulighed for senere i dag, når Wolves på udebane møder Leeds kl. 21:00 i aften.

Mere om Adama Traoré

Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik