Fodbold nyheder

Mourinho:
Bale spiller måske søndag

Af Asbjørn Steffensen

Den walisiske stjernespiller har stadig til gode at få comeback på banen for Tottenham, men det kan der måske laves om på snart

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham smed noget af bombe under transfervinduet, da de offentliggjorde, at de havde hentet deres tidligere stjerne Gareth Bale tilbage fra Real Madrid på en lejeaftale resten af sæsonen. Grundet en knæskade er hans "debut" for den engelske klub dog udeblevet, men det kan der muligvis blive lavet om på søndag.

Manager i Tottenham, Jose Mourinho, udelukker i hvert fald ikke, at waliseren kan komme i spil i weekendens Premier League-kamp mod West Ham, der fortæller, at Bale glæder sig til at spille fodbold igen.

- Selvfølgelig vil han spille. Det har han villet, siden han ankom, men det har ikke været muligt. Jeg fortæller jer ikke, om han kommer til at spille (i weekenden, red.) eller ej, men hvad jeg kan fortælle jer, er, at han arbejder rigtig godt og på en måde, som han ikke har været i stand til i lang tid, siger Mourinho til SkySports og fortsætter:

- Den sidste uge, specielt mandag, tirsdag og onsdag, havde vi i træningssessionerne stor fokus på ham, og han er i en ret god tilstand.

Bale ikke være i kamp siden 6. september, hvor Wales vandt over Bulgarien i UEFA Nations League. Skull han komme i spil i weekenden for Tottenham, ville det være hans første kamp for klubben i over 7 år, efter han byttede Spurs-trøjen ud med Real Madrids.

Mere om Gareth Bale

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik