Fodbold nyheder

Tysk angriber på vej til Superligaen

Af Henrik Varbøl Andersen

Angriber fra Würzburger Kickers nærmer sig angiveligt de danske mestre, og han blev udeladt af kamp-truppen på grund af forhandlinger med en anden klub i weekenden.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

196 centimeter høje Luca Pfeiffer fra 2. Bundesliga-klubben Würzburger Kickers er måske på vej til de danske mestre fra FC Midtjylland, som ifølge Ekstra Bladet har budt omkring 11 millioner kroner for den store angriber.

Angriberen var ifølge klubbens Twitter-profil udeladt af kamp-truppen til weekenden, da han var i de afsluttende forhandlinger med en anden klub. Ekstra Bladet skriver desuden, at den tyske avis Bild tidligere har meldt Pfeiffer på vej til Herning.

Luca Pfeiffer har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og et bud på 11 millioner er måske for godt til, at hans nuværende klub kan sige nej tak. I statur minder tyskeren om Brumado og Keba, som han nu formentlig skal konkurrere med fremover.

Udover Brumado og Keba råder midtjyderne også over Ronnie Schwartz, som dog meldes på vej væk fra heden, da han ikke længere indgår i planerne omkring holdet. Det kan måske skabe pladsen til den nye angriber, som altså kan blive første forstærkning frem mod Champions League.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik