Fodbold nyheder

Cavani venter til det sidste

Af Christian Bang Jensen

Den uruguayanske angriber har stadig ikke afsløret, hvor fodboldkarrieren fortsætter. Atlético Madrid er dog et godt bud.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom fodboldsæsonen 2020/21 er godt i gang har den uruguayanske angriber Edison Cavani stadig sit føste mål i sæsonen til gode. Og med god grund. For efter syv gode sæsoner hos Paris Saint-Germain er den 33-årige angriber uden kontrakt.

Alligevel har Edison Cavani ikke travlt med at finde en ny klub. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo, der ligeledes mener at vide, at Atlético Madrid kan være klubben som ender med at få uruguayanerens underskrift.

Problemet for Edison Cavani er dog, at med Luis Suarez ankomst, samt Joao Felix og Diego Costa i truppen vil der blive hård kamp om pladserne i angrebet hos ”Los Colchoneros.” Men med en meget sammenpresset sæson og en krævende spillespil under træner i Diego Simeone kan der hurtigt blive brug for en bred trup. Efter coronagenåbningen i Spanien var Atlético Madrid et af de bedste hold og det skyldes i høj grad ”Cholos” evne til at udnytte truppens brede.

Edison Cavani nåede i sin tid hos Paris Saint-Germain at spille 301 kampe og 200 mål. Før det franske eventyr spillede uruguayaneren for de italienske klubber Palermo og Napoli.

Mere om Edinson Cavani

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik