Fodbold nyheder

Brøndby-talent i stort dilemma

Af Niels Nedergaard

Brøndbys 19-årige stortalent Anis Ben Slimane er havnet i et stort dilemma. Skal han vælge Danmark eller Tunesien?

Article image
Ritzau-Scanpix

Normalt vil det ikke være svært at takke ja til et tilbud om at repræsentere ens A-landshold, men for Brøndbys stortalent Anis Ben Slimane er sagen en helt anden.

Torsdag er han nemlig blevet udtaget til Tunesiens landshold, der senere på måneden møder Nigeria og Sudan i to testkampe. Slimane er dog i tvivl om, hvorvidt han skal tage med eller ej.

Det skriver tipsbladet.dk, der har været i kontakt med midtbanespillerens arbejdsgiver, Brøndby.

Anis Ben Slimane har rødder i Tunesien, men har haft hele sin opvækst i Danmark. Han har ligeledes spillet U-landskampe for Danmark, og han kan i teorien stille op for begge hold.

Ifølge tipsbladet.dk har Tunesien givet det unge Brøndby-talent ugen ud til at finde ud af, hvorvidt han har tænkt sig at stille op for det tunesiske landshold eller ej.

Indtil videre er det blevet til ni U-landskampe for Danmark for Anis Ben Slimane, der nu endegyldigt ser ud til at skulle træffe et valg, om han vil stille op for Danmark eller Tunesien fremover.

Anis Ben Slimane har spillet 19 kampe for Brøndbys førstehold og dertil lavet et enkelt mål og tre assists.

Mere om Anis Ben Slimane

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto