Fodbold nyheder

Medie:
PL-topklub har fundet deres angriber

Af Daniel Eckford-Olsen

Efter et travlt transfervindue øjner Tottenham nu en mulig Kane-backup.

Article image

Tottenham har som sagt haft et travlt transfervindue, nu kigger den engelske klub meget intenst på Benfica’s angriber Carlos Vinicius. Tottenham har før handlet to gange i Real Madrid i dette vindue, nu ligner det at det ikke er færdige med at opruste truppen.

Benfica SL sluttede på en andenplads i den forgangene sæson, efter en del oprustning i dette transfervindue ligner det at storklubben satser at vinde ligaen. I angrebet har de hentet Luca Waldschmidt til fra Freiburg og Everton fra Gremio, de to ligner også førstevalget i Benfica, derfor er 25-årige Carlos Vinicius blevet rygtet væk, og nu er han altså på vej til Tottenham på en leje-aftale med købsoption, skriver tyske Kicker.

En helt dårlig sæson havde Benfica SL og Vinicius heller ikke, brasilianeren nåede hele 24 liga-mål i sidste sæson. Det siger også noget om at det er en farlig mand Tottenham kan sikre sig, en angriber der sandsynligvis vil agere backup for enten Kane eller Son.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto