Fodbold nyheder

Medie:
Manchester United er tæt på at hente fransk verdensmester i Barcelona

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det lykkedes aldrig for Manchester United at hente Jadon Sancho til klubben, men nu kan andetvalget være få dage fra et skifte.


Der har været gang i udrensningen i FC Barcelona denne sommer, hvor flere prominente spillere har forladt klubben. Nu kan endnu en spiller være på vej væk ifølge det spanske medie AS.

Tirsdag aften skriver mediet, at Manchester United er tæt på at hente Barcelonas kantspiller Ousmane Dembele. Den 23-årige kantspiller har været i Barcelona siden 2017, men franskmanden har haft store problemer med skader i løbet af sin Barcelona-tid. Derfor står han kun noteret for 75 kampe for klubben.

Ifølge AS vil Barcelona acceptere et bud mellem 372- og 446 millioner kroner. Den pris skulle altså ikke afskrække Manchester United, som i tidligere transfervinduer også har været nævnt som interesseret bejler til Dembele.

Angiveligt skulle Barcelona være klar til at bruge pengene for Dembele med det samme igen. Den hollandske Barcelona-træner, Ronald Koeman, vil nemlig hente sin landsmand Memphis Depay til klubben, og det skal salget af Dembele være med til at finansiere.

Mere om Ousmane Dembélé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik