Fodbold nyheder

Leeds tæt på Utrecht-angriber

Af Christian Kern Hansen

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf er Leeds ikke langt fra at kunne præsentere Utrecht-angriberen Gyrano Kerk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leeds er kommet udemærket fra land efter et smalt nederlag til Liverpool i sæsonpremieren på Anfield Road, og en 4-3 sejr over en anden oprykker, nemlig Fulham i Premier Leagues anden runde. Selvom den traditionsrige engelske klub er kommet fint fra land, tyder det alligevel på, at Bielsa ikke er færdig med at forstærke truppen.

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf nærmer Leeds sig en aftale med Utrecht-angriberen Gyrano Kerk. Den hollandske avis skriver ydermere, at Kerk tidligere har været tæt på at forlade hollandsk fodbold, og det virker altså derfor bestemt ikke usansynligt, at Leeds indenfor den nærmeste fremtid præsenterer angriberen på en ny kontrakt.

Kerk har været i hollandsk fodbold i hele hans karriere, og har siden sommeren 2016 været i Utrecht, hvor han har opnået 136 kampe, med 33 mål og 36 assists til følge for førsteholdet i en alder af 24.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto