Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Annemette Svane

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelseas manager Frank Lampard vil hente Declan Rice i West Ham. Hvis dette lykkes, kan det samtidig betyde, at Jorginho skifter til Arsenal. (Mirror)

Tottenham er i dialog med Inter om en handel om Milan Skriniar. Den engelske klub føler sig dog ikke presset til at betale 448 millioner kroner for ham, som er den pris den italienske klub vil have. (Sun)

Arsenal har givet et bud på 261 millioner kroner for Houssem Aouar i Lyon, men Ligue 1-klubben ønsker 440 millioner kroner for franskmanden. (RMC Sport)

Chelseas manager Frank Lampard planlægger at tale med Kepa Arrizabalaga efter, at klubben har hentet Edaurd Mendy i målet. (Star)

Rhian Brewster i Liverpool er interesseret i at skifte til Sheffield United, men Aston Villa og Brighton lurer også på den 20-årige englænder.

Leeds United er ivrige efter at hente Teun Koopmeiners i AZ Alkmaar. (Telegraph)

Newcastle Uniteds manager Steve Bruce udtaler, at han ikke har tænkt på at sælge Joelinton i løbet af sommeren. (Mirror)

Watford er interesseret i at hente Dominic lorfa i Sheffield Wednesday. (Independent)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig