Fodbold nyheder

Officielt:
Ny keeper klar for Chelsea

Af Raymund Nelausen

Chelsea har i dag skrevet kontrakt med Edouard Mendy fra Rennes, som får en femårige aftale med London-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

En lang kamp er nu overstået for Frank Lampard. Han har længe været ude efter en ny målmand, og det er nu lykkedes. Chelsea har hentet Rennes-målmanden Edouard Mendy, som de næste fem år skal vogte buret på Stamford Bridge.

Den senegalesiske målmand spillede en imponerende sæson for Rennes sidste år, hvor han formåede at holde buret rent 13 gange. Nu tager han et stort skridt op af karrierestigen, og det er Mendy glad for.

- Jeg er vildt glad for at slutte mig til Chelsea. Det er en drøm for mig at være en del af dette spændende hold og komme til at arbejde med Frank Lampard og hans stab. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, udtaler Edouard Mendy til Chelseas egen hjemmeside.

I Chelsea skal Mendy kæmpe med spanske Kepa Arrizabalaga, der ikke har været den store succes i klubben. Han blev hentet til Chelsea som den dyreste målmand nogensinde, men han har ikke været pengene værd. Mendy er derfor købt ind til at løse Frank Lampards målmands traume.


Mere om Edouard Mendy

Mere om Rennes

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig