Fodbold nyheder

Agent afslører:
Sådan kom Bale tilbage til Tottenham

Af Daniel Fisker

Gareth Bales agent Jonathan Barnett har løftet sløret for, at waliserens tilbagevenden til Tottenham er et resultat af lange samtaler med Tottenham-direktøren Daniel Levy.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bale blev verdens dyreste fodboldspiller, da han i 2013 skiftede fra Tottenham til Real Madrid, som dengang betalte i omegnen af 750 millioner kroner for den walisiske kantspiller. Nu er Bale tilbage i Tottenham, hvor han i første omgang har underskrevet en etårig lejeaftale.

- Det her er klubben, som han ønsker at spille for, udtaler Gareth Bales agent Jonathan Barnett ifølge BBC.

- Jeg kan ikke se, at det skulle blive et problem, hvis han ønsker at blive i yderligere et år.

Gareth Bale vandt 15 trofæer med Real Madrid, hvor han blandt andet vandt fire Champions League-titler og to LaLiga-titler. Den walisiske kantspiller blev dog, ifølge Jonathan Barnett, ikke behandlet godt i den spanske hovedstad, hvor tilskuerne på Santiago Bernabeu flere gange buhede af ham.

- Hvis man spørger mig, så blev han ikke behandlet korrekt, når man tænker på, at han har gjort så meget for den fantastiske klub.

- Jeg synes, at det var forkert.

- Det er svært at sætte en finger på det, men jeg synes, at en spiller, som har opnået, hvad han har opnået i løbet af de sidste syv år, burde have været behandlet bedre.

Jonathan Barnett løfter desuden sløret for, at Tottenhams generhvervelse af Gareth Bale ikke er et resultat af avanceret agentarbejde eller ligefrem magi. Transferen blev simpelthen realiseret på baggrund af lange samtaler mellem Barnett og Tottenham-direktøren Daniel Levy.

- Det var i bund og grund en samtale mellem Tottenham-direktøren Daniel Levy og mig, hvor muligheden for en transfer blev diskuteret. Jeg foreslog det, og Daniel var interesseret.

- Det var grundlæggende sådan, det udspillede sig. Ingen magi – kun lange samtaler.

- Daniel Levy har længe været interesseret i at hente Gareth tilbage. Der var altid en grund til, at det ikke kunne lade sig gøre. Dette var det helt rigtige øjeblik.

- De tog det første skridt.

I Tottenham forventer man efter sigende, at Gareth Bale vil være kampklar efter landskampspausen i oktober.

Mere om Gareth Bale

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto