Fodbold nyheder

Delaney:
Det er mit store mål

Af Raymund Nelausen

Thomas Delaney og Dortmunds sæson begynder på lørdag, og danskeren ser frem til den nye sæson trods den store konkurrence på midtbanen. Udover succes på banen har Delaney et stort mål for sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Når Borussia Dortmund indleder sæsonen lørdag mod Borussia Mönchengladbach er det med Thomas Delaney i truppen. I sidste sæson var han meget skadesplaget, og danskeren missede et stort antal kampe. Et af Delaneys helt store mål for sæsonen er derfor, at kunne holde sig skadesfri.

- For at være ærlig, så er det vigtigste først og fremmest at komme i form. Når du sidder på tribunen i seks måneder, vil du bare gerne tilbage til i form, så det er det, jeg håber på, udtaler Thomas Delaney til Dortmunds Matchday Magazine.

Desuden fortæller Delaney, at han i den kommende sæson gerne vil have en stor rolle på banen. Han vil gerne spille så mange kampe som muligt og selvfølgelig have succes. Der er dog stor konkurrence på danskerens position, men det er Delaney glad for.

- Hvert år kommer der nye spillere og talenter som Jude (Jude Bellingham, red), og spillere med meget erfaring som Emre (Emre Can, red). Det kan være svært, fordi der er flere spillere, som konkurrerer om spilletid, men som hold er det virkelig vigtigt, at vi har konkurrence. Alle er virkelig motiverede.

Jude Bellingham, Emre Can, Axel Witsel, Mahmoud Dahoud og Julian Brandt. Det er dygtige spillere, som Delaney skal slå af holdet, og derfor var han også rygtet væk fra klubben. De rygter har der dog ikke været hold i, da danskeren er blevet en del af anførerrådet hos Dortmund.

- Det er altid vigtigt for mig at have en god position på holdet, og det er godt, at jeg er tilbage og er en del af anførerrådet, fortæller Thomas Delaney.

Mere om Thomas Delaney

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik