Fodbold nyheder

Sky Sports:
Gareth Bale afventer grønt lys

Af Daniel Fisker

Gareth Bale venter efter sigende på, at Real Madrid skal give ham løbepas, så han kan vende tilbage til Tottenham Hotspur.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sky Sports har løftet sløret for, at Gareth Bale torsdag formiddag har indfundet sig på Real Madrids træningsanlæg, mens han afventer grønt lys til at flyve til London og færdiggøre et skifte tilbage til Tottenham, hvor han i første omgang skal være lejesvend.

På Real Madrids træningsanlæg har der længe været ugler i mosen, hvad angår den walisiske kantspiller, som længe har været helt ude i kulden i den spanske hovedstadsklub. Et skifte til Tottenham kommer derfor ikke som en overraskelse for den spanske fodboldekspert Alvaro Montero.

- Her er situationen ikke særlig overraskende, fordi alle regner med, at Gareth Bale forlader klubben. I dag (onsdag, red.) var det ottende gang i træk, at han trænede alene. Han er den eneste spiller, som endnu ikke har trænet på græs. Han har trænet i fitnesscenteret, udtaler Alvaro Montero ifølge Sky Sports.

- I går (tirsdag, red.) spillede Real Madrid mod Getafe i Valdebebas (på Real Madrids træningsanlæg, red.) og vandt 6-0, men Bale forlod træningsanlægget efter 30 minutter. Alle tror, at han forlader klubben, fordi han ikke har haft en en-til-en samtale med Zinedine Zidane, siden han spillede for Wales i Nations League.

- Folk var overraskede over, at hans agent Jonathan Barnett sagde, at Spurs er en mulighed, fordi folk i klubben – indtil i går – ikke havde afvist muligheden for, at han skal til Manchester United. Men nu ser det ud til, at han ender i Tottenham.

Tottenham går ifølge The Independent efter en etårig lejeaftale, som de ikke skal betale noget engangsbeløb for. Spurs vil derimod betale 50 % af waliserens løn, hvilket vil sige to millioner kroner om ugen. Real Madrid kan dog se frem til præstationsrelaterede belønninger, hvorfor lejeaftalen i alt kan komme til at koste Tottenham i underkanten af 160 millioner kroner.

Mere om Gareth Bale

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto