Fodbold nyheder

Tidligere FCN-keeper på vej til Arsenal

Af Nicolai Christensen

Arsenals Emi Martinez er på vej til Aston Villa, og det betyder Arsenal mangler en anden-keeper, og her skulle en tidligere FCN-keeper være på blokken hos ”The Gunners”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bernd Leno ser ud til at have vundet den interne kamp med Emi Martinez om at være første-keeper i Arsenal. Det betyder, at Martinez nu er på vej ud af London-klubben, og en aftale mellem argentineren og Aston Villa skulle være lige op over. Det efterlader Arsenal et sted, hvor de pludselig står uden en reserve-keeper til Leno, og der skulle Mikel Arteta og Arsenal have fundet deres erstatning.

Islandske Runar Alex Runarsson fra franske Dijon er ifølge det engelske medie Evening Standard manden, der kommer til at erstatte Martinez som anden-keeper. Har man hørt navnet før, så er det fordi, at Runarsson fra 2014-2018 var på kontrakt i FC Nordsjælland, hvor han nåede at spille 62 kampe for den danske klub. I noget af den periode havde islænderen spanske Inaki Cana som målmandstræner, der nu er målmandstræner i Arsenal. Det kunne derfor godt tænkes, at det er Cana, der har anbefalet Runarsson til Arteta og resten af staben.

Arsenal og Dijon er nu i tale om en aftale, der skulle lyde på omkring 12 mio. kroner for den tidligere Superliga-keeper, og der skulle være tale om en femårig kontrakt. Det er noget mindre end hvad, det lader til, at Arsenal får for Martinez, da prisen for ham skulle lyde på 160 mio. kroner. Pengene for Martinez er Arsenal dog mere interesseret i at investere i spillere på andre positioner.

Runar Alex Runarsson er 25 år, og skiftede i 2018 til Dijon, hvor han indtil videre har stået 36 Ligue 1-kampe.

Mere om Rúnar Rúnarsson

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik