Fodbold nyheder

Uli Hoeneß:
Hverken Liverpool eller United har budt på Thiago

Af Nicolai Christensen

Thiago Alcantara har gennem hele sommeren været rygtet fra Bayern til Premier League, men ifølge Bayern-legenden Uli Hoeneß har Bayern stadigvæk ikke modtaget noget bud på spanieren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thiago har været genstand for en masse rygter denne sommer, hvor specielt Liverpool og United skulle være interesserede i den spanske kreatør. Bayern er klar til at sælge, men for en pris i omegnen 240 mio. kroner, og det har ikke fået nogle af klubberne til at byde endnu. Nu har Bayern-legenden Uli Hoeneß udtalt sig om situationen til Sport1.

- Vi tilbød ham (Thiago, red.) en god kontrakt, men i sidste sekund skiftede han mening. Han har garanteret en personlig aftale med Liverpool eller Man Utd, eller med begge, lød det fra Hoeneß.

- Både Liverpool og Man Utd er ikke kommet til os med et bud på Thiago. De bluffer og venter til sidste uge af transfervinduet og kommer med et lavt bud. Bayern må beslutte om de vil være med til det spil, eller om de står fast og beholder ham.

Thiago har et år tilbage af sin kontrakt, og det er derfor, at der har været snak om et salg af Thiago, da de helst ikke vil miste ham for ingen penge.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske med Thiago, der efterhånden er blevet 29 år. Thiago har udtalt, at han godt kunne tænke sig en ny udfordring, og derfor ønsker et skifte væk fra Bayern.

Mere om Thiago Alcântara

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik