Fodbold nyheder

Chiesa rygtet til endnu en Serie A-klub

Af Stefan Lindahl

Ombejlede Federico Chiesa bliver på ny rygtet væk fra Fiorentina.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fiorentinas unge italienske offensiv-es Federico Chiesa bliver af Napoli-mediet CalcioNapoli24 kædet sammen med et skifte til netop Napoli. Et bud på Chiesa fra den syditalienske klub er dog betinget af, at napolitanerne får solgt to spillere.

Det er de mulige salg af Kalidou Koulibaly og Arkadiusz Milik, som kan betyde, at Napoli byder på 22-årige Chiesa, som ifølge Football Italia er værdisat til 450 mio. kroner. Napolitanerne vil dog ikke kun sende penge til Fiorentina for Chiesa. Udover en transfer-sum skal den italienske angriber Andrea Petagna, som lige er kommet til klubben fra Serie A-nedrykkerne SPAL, også indgå i en eventuel handel.

Napoli er bestemt ikke den første Serie A-klub, som Chiesa er kædet sammen med denne sommer. Udover den syditalienske klub har også de to Milano-klubber Inter og AC Milan været nævnt sammen med Juventus, som mulige kommende arbejdsgivere for den talentfulde italiener, som har været i Firenze-klubben, siden han var ungdomsspiller.

Mere om Federico Chiesa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto